Vakantie dag 2

De dag begonnen met heerlijke verse broodjes. Een genoegen die wij ons permitteren tijdens de vakantie als we onderweg zijn. Ondertussen koffie voor onderweg gezet, we blijven tenslotte echte Nederlanders. 

Ik begin met rijden. Het is heel mooi weer en behoorlijk warm rond de 30 graden dus de airco is errug lekker. Na ongeveer 1,5 uur even een stop om koffie te drinken. Daarna weer verder tot de lunch. 

Na de lunch neemt Harm het stuur over hij rijdt iets meer dan de helft. Ook in Oostenrijk is het prachtig weer een dat is toch een stuk fijner rijden dan de regen en mist van vorig jaar. Alles ziet er ook een stuk vriendelijker uit. 

Harm rijdt het ritje “tunneltje in tunneltje uit” 

Om 1600 uur zijn we in Spielfeld. Eerst nog even tanken en een vignet voor Slovenië halen. Op naar de camping. Gelukkig weten we nu hoe we moeten rijden. Vorig jaar drie rondjes rond de kerk gereden in het slechte weer en nog eoa boeren weggetje en nu in een keer er naar toe. Thomas heeft ons een plaatsje gewezen en hij zei laat de caravan maar aan e auto staan kun je morgen zo weg rijden. Volgens mij zegt hij dat tegen iedereen die maar een nacht blijf staan 😁

De stroom aangesloten, Jerrycan met water gehaald en de raampjes open gezet. Toen naar het restaurantje want e keuken schijnt heel goed te zijn en die was vorig jaar dicht. Dus vanavond lekker uit eten. Maar nu eerst een zalig koud biertje proost. 

Foto met het plekje heeft Harm gemaakt. 

Reageren is niet mogelijk