Vakantie dag 1 vervolg 2

Na de de Grand Dame op haar plaats te hebben gezet, eerst maar wat te eten gemaakt. Beetje kalkoen, zakje kruiden van collega Maarten B, uitje en een beetje courgette. Die laatste konden we nog net meenemen uit de tuin en een beetje rijst erbij, smullen maar. 

Daarna een flinke wandeling gemaakt. Niet zozeer ver maar wel met een klim erin naar de Blauwe Donau die alleen blauw is als je er flink wat verf in gooit. 

Op de heenweg hadden we al wat mensen en heerlijk koud biertje zien drinken. Dus toen we terug kwamen hebben we er ook maar eentje gehaald. Eigenlijk mag ik geen bier maar voor een keertje een heel rustig aan drinken moet kunnen. Mensen wat smaakt dat lekker zeg. 

Nu heerlijk een biertje, boekje, muggen wegslaan en genieten. 

Morgen lekker verse broodjes halen en rustig op ons gemak richting Spielfeld rijden wat we de tweede stop maken. 

Reageren is niet mogelijk