Op weg 1e dag

Vanmorgen om 5 uur vertrokken. Na 10km wat is het mandje met e koffie? Oeps start nog op het aanrecht. Omkeren dus want zonder koffie dat gaat natuurlijk niet. Omkeren en e koffie alsnog inladen en dan nu echt op pad. 

Na een goed uur eerst maar een bakkie doen en een sanitaire stop. En verder maar weer. E beide oude dames houden zich goed en we tuffen rustig door. Het is vroeg dus nog lekker rustig op de weg. E eerste wegwerkzaamheden nemen we met gemak. Rustig doortuffen zo zie is ook genomen. Dit in tegenstelling bij de tweede. Hier gaat het even mis, beide navigaties kunnen hier even niet mee omgaan. We gaan dus verkeerd. Klein stukje door een weer terug en we zitten weer op de goede weg.

Ondertussen worden we gewhatsapped door kleindochter die op de camping in Luxemburg staat. Even kletsen ze is net wakker maar even met opa en oma kletsen is altijd leuk. Vanavond nog even via WhatsApp bellen. 

Na bijna 5 uur en een goede 300km, geef ik het stuur aan Harm over. We zijn inmiddels over de helft en het is schitterend weer. Een mooi begin van de vakantie 

Reageren is niet mogelijk